Kunde anmeldelser

Her kan du læse hvad mine kunder har at sige om mig.

Kære Margit.

Uhh ha, hold da op! Hvor er du sej!!

Det er virkelig så flot en beskrivelse du har lavet. Du formår virkelig at åbne op og se mig.
Jeg har, som du skriver, haft et par følelsesmæssige hårde år og som du også så fint skriver, er jeg mere klar til at komme videre nu. Jeg har spekuleret meget over om den selvstændige vej var for mig og det kan jeg jo læse at det er😊.
Jeg må øve mig noget mere i at lytte til mit hjerte, i forhold til hvad det specifikt skal være, jeg går igang med😊.
Uhh det er spændende😊.
Tusind tak for din store indsigt og flotte beskrivelse. Det har givet mig en ekstra tro på at jeg kan og skal se at komme afsted😅.
Jeg vil have dig I tankerne næste gang jeg har lyst til/ brug for klarhed igen.

Tusind tak🙏.

Mvh M

Tusind tak for din clairvoyance. En ting er at jeg ønsker klarhed om en problemstilling i mit liv og forventer svar på dette. Men at du formår at finde roden, til hvorfor jeg har det som Jeg har det. Det var en helt fantastisk oplevelse, og noget jeg vil tage til mig, arbejde videre med og huske på. 

Du formåede at sætte dig helt ind i mit indre, mine styrker, tanker og svagheder. At opløfte mig på den kærligst vis, give mig redskaber og indsigt i mig og hvordan jeg kan arbejde med mig selv. 

Så herfra de varmeste og kærligste anbefalinger.

Jeg var ude hos dig torsdag i sidste uge, og sikke en vildt spændende oplevelse.
Jeg stod et sted i livet, hvor jeg virkelig var kørt træt i det arbejdsliv jeg har haft de sidste 35 år som bogholder, og var meget i tvivl om, om det var nu jeg skulle tage springet ud i noget helt nyt.
Jeg havde en stor lyst til at komme ud og arbejde med mennesker og være noget for nogen.

Efter jeg havde været hos dig, gik jeg hjem og søgte ind på uddannelsen som social og sundhedshjælper, og var helt sikker på, at det var den vej jeg skulle. I onsdags tog jeg til info møde
på demensplejehjemmet Skovgården i Hadsund, og på mandag starter jeg hos dem i en fuldtidsstilling. 

Tusind tak for at vise mig vejen, er sikker på, at jeg får et helt nyt og spændende arbejdsliv fremover ❤. Jeg fortæller alle omkring mig om dig, og det du kan.

Tak fordi du ville bruge din tid på at hjælpe mig🥰 du er virkelig dygtig 🙏🏻 var meget tryg ved dig, kærligst Pernille

Du skal have tak for det fine arrangement du var en del af at skabe. Alle var fyldt op af positiv energi og det led til mange gode samtaler mellem os.

"Margit faciliterede en tarotlæsning for jeg selv og en mindre gruppe. Det var en enormt fin oplevelse, hvor hun skabte et rum for os alle, hvor vi kunne dele i den grad vi følte os trygge til. Margit havde en god situationsfornemmelse, og gav os alle en masse spændende indsigter med. Jeg oplevede at Margit var enormt dygtig til at spore sig ind på det der rørte sig hos os hver især, og følge os i det. Alt i alt var det en meget positiv oplevelse!"

Tak Margit - jeg håber at vi mødes igen en anden gang.

Jeg fik for første gang læst tarotkort og det var en super god oplevelse. 
Margit er er superdygtig til sit arbejde og virkelige god til at inddrage en. Derudover er hun også superdygtig til at forklar og formilde i en forståeligt sprog. Margit har virkelige hjulpet med at kaste lys og givet mig nogle gode råd til at arbejde videre med. 

Tusind mange tak! 

Hej Margit, 

Jeg vil bare takke dig for en fed oplevelse du har givet mig idag d. 29/10-22 i Farsø Centret. 

Fik virkelig noget at tænke på, og også en del i bagagen som skal pakkes ud.