Et tarotkort er et visuelt kort, der viser fx bevidsthed/professionelle bidrag/bevæggrund/åndelig udvikling. 
Tarot afspejler den mulighed, vi hver især har for at se livet som en proces og “vandre den mystiske og spændende vej med praktiske fødder “.

Kortene kan guide dig ved at vise indre og ydre sammenhænge, du måske selv har overset. De kan foreslå løsninger, du selv ville have svært ved at finde. Og de kan give dig kontakt til både de dybeste og de højeste lag i dig selv.

Vi bærer alle følelser som glæde, sorg, smerte, frygt og længsler lige under huden. Det er en befrielse at genkende sig selv på kortene. For du kender sandheden, når du ser den, og sandheden sætter dig fri.

Mit navn er Margit Wetteland Nørby, og som clairvoyant samt spirituel vejleder, tilbyder jeg ligeledes tarotkort læsning.

Kontakt mig

Hvorfor få tarotlæsning i Aalborg, Hobro, Mariager, Randers og resten af Nordjylland?

Der findes mange gode grunde til at få tarotkort læsning. 

Fælles for dem er, at kortene kan være med til at belyse indsigter omkring vores liv, der normalt kan være vanskelige at opnå uden.

Tarotkort fungerer som en refleksion af vores inderste, de kan derfor hjælpe os med at få budskaber frem, som ellers ikke ville være tilgængelige for os. 

Tarotlæsning er dog ikke med til at afgøre hvordan fremtiden ser ud for os, men de kortlægger muligheder, udfordringer og dybeste længsler samt største potentialer, vi efterfølgende kan handle ud fra. 

Tarotkortene fungere derfor som et selvuviklingsredskab, vi kan benytte os af til at træffe de rigtige valg her i livet. Ligeledes kan vi opnå en dybere indsigt i os selv, og de mekanismer som driver os. 

Få nye indsigter omkring dit liv med tarotkort læsning

Er du klar til en fantastisk rejse ind i din sjæl, som kender dig allerbedst og møder dig der hvor du er, så er jeg klar til at tage dig med. Lyt til din intuition; skynd dig at ringe.

Jeg kan kontaktes på telefon 24 24 60 37 eller via mail mwn@clairvoyantmargit.dk. Du kan ligeledes sende en sms til samme nummer. Jeg har base i Mariager, men tilbyder tarotkort læsning til alle der ønsker det i Aalborg, Hobro, Randers og resten af Nordjylland.

Du kan købe mine kort (Sjælfiekort) blot ved at skrive en mail til mig, eller give et ring.

I videoen fortæller Margit Nørby om sine nye tarotkort, i forbindelse med tarotkort læsning.

Mine sjælfiekort vil sætte dig i forbindelse med din sjæl. De indeholder et billede og en tekst, som tilsammen aktiverer en samhørighed til dit indre jeg. Så hver gang du vælger et kort, tager du en sjælfie.

Med andre ord vil kortene give dig en nøgle, der låser din indre dør op, så du kan få de bedste, personlige svar fra den, der ved, hvad der er bedst for dig.