Lige fra jeg kan huske, har jeg altid følt mig anderledes. Følt, at jeg kom fra en anden planet. Jeg var tit rigtig ulykkelig, fordi jeg oplevede, at andre ikke forstod mig – eller accepterede mig – på grund af, at jeg ufiltreret sagde, hvad jeg tænkte i stedet for at putte med tingene.  

Jeg voksede op i en familie, der fungerede perfekt på ydersiden. Sandheden var, at på indersiden var alt disharmoni. Skænderier, vold, alkohol og utroskab var nogle af ingredienserne. Der levede konstant en indre konflikt i mig, og jeg havde tidligt en følelse af ansvar og lyst til at prøve grænser af. 

Når jeg kunne mærke, at folk manglede hjælp, eller havde det skidt, fik jeg instinktivt behov for at være der for dem. Selvom mine forældre sagde, at jeg skulle blande mig udenom. Det gav nogle knubs, der tit var af den ubarmhjertige slags. Jeg husker hverdagen som kæmpe kaos, som jeg i dag ved, er en kæmpe gave. 

For midt i kaos opstod der pludseligt noget , ja noget æresfrygtindgydende,  jeg vil forklare det som en åbenbaring, en stor port til en meget meget smuk, ja nærmest magisk verden åbnede sig, der hvor alt er muligt. Dette er jeg sikker på var åbningen til min bevidsthed. Den bevidsthed der idag gør at jeg ser ting / billeder, fornemmer, føler og ved ting uden at vide  hvorfor , jeg ved det bare. 

Lad mig for en stund vise dig denne magiske verden, vise dig hvor dine evner, potentialer samt evt. skjulte, gemte eller glemte ting kommer op og ud i lyset. En ny verden vil åbne sig for dig.

De kærligste hilsner

Margit