Hvad betyder clairvoyance, 
og hvad kan det gøre for dig?

Ordet ”clairvoyance” er fransk, og betyder “klarsyn”. I en clairvoyance-session ser jeg billeder, som jeg får fra guiderne i den åndelige verden.

Det kan være billeder fra din fortid, og det kan være fremtidige prognoser/potentialer. Alt sammen ting, du højst sandsynligt selv kan genkende, når jeg beskriver dem. 

Udover klarsyn bruger jeg klarfølelse og klarhørelse.

Klarfølelse betyder, at jeg mærker dine energier, og tuner ind på din kanal, hvor jeg kan føle/sanse dig.

Klarhørelse er en 6. sans, der kan høre beskeder fra afdøde, hvis en afdød skulle ønske at etablere kontakt via mig. 

Mit navn er Margit Wetteland Nørby, og som clairvoyant i Nordjylland, er jeg her for at hjælpe dig med at genopdage din indre styrke og vision, med en åndelig vejledning. Se mine priser her.

Kontakt mig

Sådan foregår en clairvoyance

Den åndelig verden ved præcis hvad du har brug for, så alt kommer når du træder ind i mit univers og her inde findes kun "gode" ånder, der giver kærlige, sjove og meget præcise skub og vejledninger, som du kan bruge. 

Sessionerne er unikke, fordi den åndelige verden præcis ved, hvad du har brug for. Det er dog vigtigt at huske, at du altid har din frie vilje til om du vil bruge disse råd eller ej.

Mine clairvoyance giver dig mulighed for at udforske dybe spørgsmål og finde svar på livets udfordringer. Mit fokus er altid at imødekomme dine behov og søgeintentioner.

Uanset om du ønsker at få klarhed over fremtiden, forstå dine relationer bedre eller udforske din egen åndelige udvikling, er vi her for at hjælpe dig.

Suppler evt. med en spirituel samtale i Aalborg, Hobro, Mariager, Randers og resten af Nordjylland.

Mange oplever, at de efter noget tid har brug for en spirituel samtale. Det kan være, at der er noget fra clairvoyancen, du gerne vil spørge ind til. At du har gjort dig tanker, og har brug for at blive lyttet til. At du har brug for nogle råd fra den spirituelle verden. 

En spirituel samtale foregår ligesom hos en psykolog. Dvs. at du taler, mens de åndelige guider og jeg blander os der, hvor det er relevant for dig.

Kontakt mig på telefon 24 24 60 37 eller mail mwn@clairvoyantmargit.dk. Du er også velkommen til at sende en sms til samme nummer.

Jeg tilbyder clairvoyance i Mariager og spirituel vejledning til andre områder som Aalborg, Hobro, Randers og resten af Nordjylland.

Ønsker du et redskab til selvudvikling tilbyder jeg ligeledes salg af sjælfiekort / taletidskort og tarotlæsning. kortene fungere derfor som et selvuviklingsredskab, vi kan benytte os af til at træffe de rigtige valg her i livet. Ligeledes kan vi opnå en dybere indsigt i os selv, og de mekanismer som driver os.